Algemeen:

Startpagina

Gastenboek

Disclaimer

28.02.2013 - Bonnie en Wim
Mooi overzicht met prachtige foto's en die ene foto blijft mooi en veelzeggend en beeldt goed uit wat jullie voorstaan!
Tot in juli!
groetjes Bonnie en Wim

21.01.2013 - Paul en Elly
Hoi Wim en Tineke,
Imponerend overzicht van wat jullie in die eerste vijf jaren aan werk hebben verzet om zo'n mooi plekje te creeren. Prachtige site, zeer lezenswaardig en veel fraaie foto's, die goed laten zien hoe een camping ontstaat. Wij wensen jullie nog heel veel succesvolle jaren toe op deze mooie plek in Frankrijk.
Hartelijke groet uit Alkmaar en tot ziens.
Paul en Elly

20.01.2013 - Paul
Hoi Wim en Tineke,
Zo ik ben weer helemaal bij met het lezen van alle info over jullie eerste lustrum. Geweldig wat jullie allemaal hebben opgebouwd.
De foto's geven een mooie impressie van al het werk dat er is verzet. Op naar een geweldig mooi seizoen. Aan jullie inzet kan het in ieder geval niet liggen. Veel succes.

19.01.2013 - Lodewijk en Josje
Beste mensen, afgelopen zomer met veel strubbelingen door een defecte motor van onze kampeerbus. Toch nog een heerlijke week in jullie stacaravan kunnen vertoeven. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en wie weet gaan we deze zomer jullie terrein weer bezoeken, nu onze kampeerbus van een nieuwe motor is voorzien. gefeliciteerd met het eerste lustrum en we wensen jullie een mooi seizoen toe. Met veel zonnige groeten

Klik hier voor uw bijdrage in het gastenboek.

Domaine Le Portrait 2013